CAO Engineering

Inxhinier i ndërtimtarisë

	 	 

CAO ENGINEERING hap konkurs për një vend pune:

Pozita: Inxhinier i ndërtimtarisë
Lokacioni i zyrës: Prizren

Kualifikimet, detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Master i/e profilit ndertimtari (konstruktiv).
  • Të jetë i aftë të punojë llogari statike.
  • Të ketë përvojë në projektim.
  • Të jetë i/e gatshëm të punojë në zyre në ekip.
  • Kërkojnë të avancohen në karrierë.
  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze asht nje plus

Firma është internacionale me projekt në Europë – shtetet Arabe edhe Afrikë

CAO ENGINEERING është firme me përvojë punës 15 vite

Përparësi do të kenë kandidatët të cilët perveç programeve bazike per llogaritje njohin edhe programin Tower, Tekla, Midas Gen.

Për aplikim ju lutemi të plotësoni formularin këtu.

Të interesuarit të dergojnë CV-të e tyre dhe Referencat në e-mailin: admin@cao-engineering.com me subject [Aplikim për punësim - Ndërtimtari] deri me datën 15.03.2021.

Nese keni ndonjë problem në aplikim ju lutemi na kontaktoni në admin@cao-engineering.com

Vetëm të përzgjedhurit do të kontaktohen për intervistë.

Shikime 2656
Kategoria Ndërtimtari
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC