BINNI

Dekoruese Ambienti (këshilltare kreative)

	 	 

Konkurs për plotësimin e vendit të punës në Prishtinë 

  1. Dekoruese Ambienti (këshilltare kreative)

Pozita e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasysh që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe përkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Nga kandidati kerkojm kreativitet ne rregullimin e ambienteve  te jete inspiruese dhe inovative ku vije ne shprehje kombinimi i frymes se dizajnit, arkitektures dhe kreativitetit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtorë ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kandidatët kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale,
  • Përvojë së paku 2 vite
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.
  • Patentshofer

PAGESA: Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: dukagjin.ademaj@binni.biz

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Shikime 3318
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC