Ciao Berto

Asistent/e i/e shitjes

	 	 

Ciao Berto Header

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve ne Kosove dhe me gjere, ne vazhden e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per poziten e hapur te punes Asistent/e e Shitjes ne Showroom Prishtine, kandidati do mbuloj pjesen e shitjes dhe maredhenjes me klient ne njesine punuese Showroom, Prishtine. Nese jeni kandidat i interesuar per aftesim ne karrier, dhe per pune ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni.

Lokacioni               Prishtine
Paga                       E pa percaktuar  
Data e fundit         05.02.2021
Pozita                    Asistent/e i/e shitjes
Tipi i kontrates     Kontrate me kohe te caktuar (me 6 muaj periudhe provuese)
Orari                       40 ore ne jave, me fleksibilitet per vikend
Extra                       Patent shoferi
Aplikimi                 Dergoni CV dhe dokumentet percjellese ne: hr@ciao-berto.com

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Mirepritja dhe pershendetja e klienteve
 • Sherbimi i klienteve,
 • Siguroni nivele të larta të kënaqësisë së klientit përmes shërbimit të shitjes
 • Perkujdeset per pjesen vizuale te sallonit shites
 • Informon dhe ndihmon klientet në përzgjedhjen e produktit
 • Mirëmban sallonin të pajisur plotësisht me produkte,
 • Rekomandon artikuj që përputhen me nevojat e klientit
 • Detyra dhe pergjegjesi tjera ne baze te profesionit

Kualifi­kimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme,
 • Të ketë përvojë pune në shitje se paku 2 vite,
 • Njohja e gjuhës angleze obligative,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi

Ciao Berto inkurjon te gjithe kandidatet te aplikojne, dhe ju siguron per trajtim te barabart ne perzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i te cileve ju pershtatet me shume kerkesave te kompanise do te ftohen per interviste.

Shikime 2561
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC