Shell Kosova

Kamarier, Banakier, Mirëmbajtës (Veternik, Vragoli - Sllatinë)

	 	 

K O N K U R S
PËR HOTELERI
a) Kamarier, b) Banakier, c) Mirëmbajtës

Pozitat: a) Kamarier, b) Banakier, c) Mirëmbajtës

Lokacionet: Veternik, Vragoli - Sllatinë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Aftësi të mira komunikimi;
  • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
  • Respektimi i rregullave në punë;
  • Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

  • Përgaditja shkollore – minimum shkolla e mesme hoteleri;
  • Njohja e mirë e punës me kompjuter;
  • Njohja e gjuhës angleze përparësi;
  • Patent shofer kategoria – B.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes email adreses:
hr.shell.rks@gmail.com

Në subject le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

Informata shtesë prej orës 08:00 – 17:00 në nr: +386 49 940 014

Shikime 1233
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC