Albi Commerce

Udhëheqës i Divizionit të Shitjes, Menaxher i Shitjes (2)

	 	 

albi

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!


“Albi Commerce”, pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdojnë rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, “Albi Commerce” kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:


Udhëheqës i Divizionit të Shitjes ( 1 vend pune )

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Zhvillon planin vjetor të shitjes dhe kontrollon në mënyrë te vazhdueshme zbatimin e tij,
 • Udhëheq ekipin e shitjes,
 • Mban kontakte me prodhuesit, negocion me pikat blerëse dhe gjenë mënyrat e përshtatshme me qëllim qe të lehtësohet realizimi i planeve dhe depërtimi i produkteve të reja në treg,
 • Përcjell, krahason çmimet e produkteve konkurruese në treg dhe informon Drejtorin e shitjes rreth konkurencës.

Menaxher i Shitjes ( 2 vende pune )

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Udhëheqë agjentët e shitjes
 • Mbikqyrë dhe kontrrollon strategjitë e shitjes të brendeve përkatëse, pozicionet e produkteve, mjetet reklamuese etj,
 • Përkujdeset se a është plotësuar kërkesa e klientëve, mbikqyrë dhe kontrollon asortimanin e lejuar për shitësit direkt, sasinë e lejuar të mallit,

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare - master, preferohet fakulteti ekonomik
 • Të ketë së paku 3 vite përvojë punë në Departament të shitjës
 • Të njohë gjuhën angleze
 • Njohuri të mirë të MS Office
 • Patentë shofer - kategoria B

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com. Konkursi është i hapur deri me datën 31.01.2021

Shikime 2047
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC