Kopshti AMA

Help Desk - Administratore

	 	 
Kopshti AMA ka hapur konkurs për pozitën:

Help Desk - Administratore

Detyrat dhe pergjegjesite :
 • Miremban ne menyre te rregullt arkivimin e dokumenteve dhe sistemimin ne dosje te veqanta per secilin femije
 • Komunikimi ne telefon, email dhe miremban rrjetet sociale
 • Pranimi dhe dorezimi i femijeve si dhe sistemimi neper klasa 
 • Organizimi i vizitave te mundshme (check up per cdo vizite, frekuenca,interesime)
 • Informimi i prinderve ne kohe per cdo nevoje te femijeve
 • Informimi i edukatoreve gjate orarit per ndonje kerkese te prinderve
 • Databaze per pjesen e stafit, kerkesa,verejtje,lajmerime,pushime,mungesa,vonesa dhe pjesa kontraktuale.
 • Pranimi i raporteve mujore nga edukatoret,kategorizimi,sistemimi dhe analiza per dorezim tek prinderit (feedback-un mujore per cdo femije)
 • Pranimi i fletepagesave te furnizimit,realizimi i pagesave ne POS
 • Regjistrimi i arkave, te hyrat dhe shpenzimet 
 • Kontrolle ditore per kode te veshjes se stafit,pastertine dhe rregullat perkatese te dukjes.
 • Kryerjen e puneve administrrative qe mund te i ngarkohen nga menaxhmenti
 • Perpilimi i raporteve menaxheriale dhe raportimi tek Bordi Menaxhues.
Mënyra e aplikimi:
CV mund te dergohet ne email adreses ama.kopshti@gmail.com nr kontakti 049753127.
Shikime 3199
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC