Pro4 SHPK

Agjent i shitjes në terren, Teknik për instalime të sistemeve të sigurisë (2)

	 	 

PRO 4 është kompani e specializuar në shitjen e sistemeve të sigurisë, shërbimet e instalimit dhe mirëmbajtjes, si dhe produkteve të tjera në sektorin e IT.

KONKURS PËR VENDE TË LIRA PUNE

 1. Agjent i shitjes në terren (1)

Detyra dhe Përgjegjësi: 

 • Planifikon dhe drejton aktivitetet e shitjes
 • Kontaktimi i klientëve
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të Kompanisë
 • Përcjellë konkurrencën në treg
 • Mbikëqyrja e klientëve

Kriteret për kandidate:

 • Të ketë përvojë pune në shitje
 • Aftësi shkëlqyese të komunikimit
 • Kandidati duhet të jetë i regjionit të Prishtinës
 • Të ketë patentë të shofer
 • Njohuri bazike në përdorimin e kompjuterit
 • Njohuri bazike të gjuhës angleze
 • I aftë të punoj i vetëm apo në ekip
 1. Teknik për instalime të sistemeve të sigurisë (2)

Detyra dhe Përgjegjësi: 

 • Instalimet e sistemeve të sigurisë në terren
 • Mirëmbajta e sistemeve të sigurisë
 • Kujdesi ndaj klientëve

Kriteret për kandidate: 

 • Njohuri rreth sistemeve të sigurisë
 • Njohuri në përdorimin e kompjuterit
 • Njohuri bazike të gjuhës angleze
 • I aftë të punoj i vetëm apo në ekip

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-te dhe dokumente të tjera në adresën e-mail: info@pro4ks.com, ose pro4.ks@gmail.com apo në zyrat tona, Adresa: Tahir Zajmi, 64, Prishtinë. Në subjekt shkruani pozitën për cilën aplikoni.

Shikime 2690
Kategoria Shitje
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC