Shkolla Digjitale

Instruktor të Programimit

	 	 

Shkolla Digjitale është shkolla e parë e hapur në Kosovë e cila ofron sherbimet globalisht edhe ne Maqedoni, Slloveni, Gjermani, USA, Hong Kong, Meksike, Morocoo, Tunizi dhe Bosnje & Hercegovinë. Shkolla Digjitale ofron kurse te teknologjise informative per femijet e moshave te reja. 

Si rezultat i suksesit dhe procesit te zgjerimit, jemi ne kerkim te mbushjes se pozites:

Instruktor të programimit  (M/F)

Instruktoret do të kenë për detyrë trajnimin e fëmijëve të moshave 7-18 vjeç. Instruktorët duhen të përgatiten për planprogramin të cilin Shkolla Digjitale e ofron.

Orari: Do të ofrohet Full Time (sipas aranzhimit të grupeve).

Lokacioni: Prishtine

Kriteret për pranim

  • Preferohet të ketë diplomë Bachelor në fushat teknologjike
  • Të ketë njohuri dhe përvojë në Programim
  • Të ketë dëshirë dhe aftësi të punojë me grupmosha të reja
  • Aftësi të shpejtë të mësimit
  • Të ketë qasje pozitive në marrëdhënie me klientët

Si të aplikoni?

Ju lutem aplikoni duke shtypur butonin më poshtë. Çdo formë tjetër e aplikimit do t’iu diskualifikojë menjëherë. Afati i fundit për aplikim: 1 Shkurt 2020

Shikime 17621
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC