Agimi Company

Shitës/e

	 	 

Pozita: Shitës/e    

Kualifikimi: 

 • Të ketë të mbaruar së paku Shkollën e mesme, 
 • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët, 
 • Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil, 
 • Preferohet njohja e Gjuhës Angleze, 
 • Njohuri të shkëlqyeshme të kompjuterit. 

Përshkrimi I detyrave dhe përgjegjësive: 

 • Paraqitja në mënyrë adekuate para klientit, 
 • Njihet me kërkesën e klientit, 
 • Informon klientin për produktet, 
 • Informon klientin lidhur me çmimet e produkteve dhe mënyren e pagesës, 
 • Ndihmon klientin në marrjen e vendimeve, 
 • Kryen detyra të tjera lidhur me shitjen e produkteve. 

Mënyra e Aplikimit 
Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës: info@agimicompany.com

Adresa: Agimi Company  Shkabaj, Magjistralja Mitrovice-Prishtine km 1  

Konkursi është I hapur 10 ditë nga dita e publikimit 

Shikime 1465
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC