Nakuu Services

Administratë

	 	 

Nakuu Services hap konkurs për:

Administratë

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E POZITËS

 • Të përditësojë të dhënat e kompanive.
 • Të dërgojë dhe të pranojë e-mail nga kompanitë.
 • Përdorimi i programeve të MS Office.
 • Të ketë njohuri për hulumtime të informacioneve online (research data online).
 • Detyra të përcaktuara nga mbikqyrësi.
 • Të respektojë politikat dhe procedurat e kompanisë

KUALIFIKIMI DHE PËRVOJA E KËRKUAR

 • Përgatitje Universitare në fushën e Ekonomisë.
 • Minimun 1 vite përvojë pune në fushë të njejtë,
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunkimit në të folur dhe në të shkruar,
 • Aftësi të mira sociale
 • Njohja e përdorimit të programeve e MS Office

NE OFROJME:

 • Pune me prespektive afatgjatë
 • Vend të sigurt të punës në kompani stabile
 • Kontratë të punës 1 ose 2 vjeçare
 • Shuajte të ushqimit
 • Pagë mbi mesatare
 • Pushime vjetore 20 dite

Përparësi kanë kandidatët që njohin gjuhën gjermane.

Dergo Cv tënde në formen PDF:

Për Çdo Info Shtese Na Kontaktoni Në Nr e Tel: +383 45 242 270

a.bllaca@nakuu.de

Nakuu Services  SH.P.K
Rr. Uran Ajeti (Mati 1)
Tel: +383 45 242 270
Email: a.bllaca@nakuu.de

Shikime 6573
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC