Inspire 11

Full stack Developer (2)

	 	 

Full stack Developer – 2 Pozita

Inspire11 numeron rreth 200+ te punesuar ne Chicago, Minneapolis, Atlanta, Tetove dhe Prishtine.

Inspire11 – vendi me I mire per te punuar! (Crain’s Chicago Business).

Inpire11 – Kompania me rritjen me te shpejt (#10 Entire US, Inc. Magazine).

Pergjegjesite:

 • Te komunikoje direkt me klient ne SHBA. 
 • Te mund te adaptohet ne ndrrimin e teknologjive. 
 • Te kete nje bashkpunim te mire me te gjithe anetaret e ekipit. 
 • Te mund te ndihmoje ne vleresime te anetareve te ri ne ekip, si dhe ne zhvillimin e tyre.

Aftesite:

 • Pervoje ne zhvillimin e aplikacioneve me: JavaScript/TypeScript, J2EE, EJB, XML, Web services (SOA) and HTML.
 • Eksperience me te pakten njeren nga: ReactJS/ReactNative, AngularJS, VueJS. 
 • Eksperience me te pakten njeren ngat teknologjite:  NodeJS, Java, .NET, PHP.
 • Njohuri te mira me SQL/NoSQL database systems
 • Aftesi ne perdorimin e Git Versioning system 
 • Njohuri te larte te gjuhes Angleze. 
 • Te demostroje aftesi te punoje me kolege nga lokacione te ndryshme. 
 • Te kete shkathtesi te shkelqyeshme verbale, te shkruara, nderpersonale, organizative dhe te menagjimit te kohes.

We believe that everyone drives change, and everyone is an owner.  Nothing excites us more than having the ability to collaborate with intelligent, highly-motivated and talented people on challenging problems as we work to change the face of the digital and analytics space.

Menyra e apliklimit mund te shfaqet direkt ne Inspire11.com.

Shikime 2002
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC