Pescoll Natural Product

Agjent/e i/e shitjes (2)

	 	 

Kompania Pescoll NATURAL Product SH.P.K. 

Kërkon:

 • Agjent/e i/e shitjes (2)

Per Furnizimin e Barnatoreve me produktet tona

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:

 • Arritja e objektivave mujore të percaktuara,
 • Vizita te rregullta tek klientet sipas planit te vizites,
 • Prezentimi i produkteve te kompanise,
 • Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar,
 • Pergjegjes per zhvillimin e komunikimit me klientët dhe brenda ekipit,
 • Të respektojë politikat dhe procedurat e kompanisë.

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KERKUAR

 • Minimum shkolla e mesme, përparësi pergatitja Universitare
 • Minimum 1 vite pervoje pune ne fushe te njejte,
 • Aftesi te shkelqyeshme te komunkimit ne te folur dhe ne te shkruar,
 • Aftesi te mir ne Pakon e Office 
 • Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi,
 • Patent Shoferi - Kategoria B

Ju lutemi që të aplikoni duke dërguar CV tek emaili info.nrekaj@gmail.com dhe në subjekt të emailit cekeni pozitën të cilën aplikoni. 

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Shikime 2064
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC