Swiss Diamond

Masazhiste (femra)

	 	 

Në bazë të dispozitave të Ligjit të Punës Nr. 03/L-22 dhe të Statutit të “Swiss Diamond Hotel”, shpallet:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendit të punës:

 • Masazhiste (femra)

Kualifikimet arsimore, aftësitë dhe përvoja e punës:

 1. Arsimi i lartë profesional / masazhiste e certifikuar / fizioterapeute.
 2. Trajnimet / Certifikimet
 • Certifikatë për kryerjen e trajnimeve profesionale për masazh.
 1. Përvoja e punës
 • Mbi 3 vite përvojë të punës si masazhiste në fushën e Wellness-it dhe të SPA-s.
 1. Gjuhët e huaja
  • Njohuri të mira të komunikimit të gjuhës angleze (komunikim me palët).
 2. Njohuri profesionale.
 • Shkathtësi të mira profesionale në fushën Wellness & SPA.
 • Shkathtësi për paraqitje të këndshme, të kulturuar dhe e gatshme për të ndihmuar.
 1. Komunikimi
 • Aftësi të metodave të komunikimit me njerëz të kulturave të ndryshme.

Detyrat e punës:

Përgjegjëse që përmes teknikave të specializuara të masazhës, të ndihmojë në relaksimin dhe manipulimin e trupit të klientëve; përgjegjëse për këshillimin dhe udhëzimin e mysafirëve të hotelit në përzgjedhjen e tretmanëve të masazhës, duke iu rekomanduar trajtime korrigjuese apo reduktimin e ushtrimeve të caktuara; përgjegjëse për përpilimin e planit individual të masazhimit të klientëve dhe caktimin e terminëve;  përkujdeset që gjatë masazhës ti ndihmoj klientët në pushimin e trupit të tyre dhe largimin e dhimbjeve, lehtësimin e stresit dhe sëmundjeve fizike; përkujdeset që gjatë masazhës të studioj historinë fizike të klientit, me qëllim që të përgatisë dhe të aplikojë vajra adekuate të lëkurës.

Orari i punës:

5 ditë punë, 40 orë në javë, dy ditë pushim, pagesë shtesë për punë jashtë orarit, trajnime profesionale.

Mënyra e aplikimit:

Ju lutem të dërgoni CV-n e juaj së bashku referenca, certifikata dhe dokumentacionin tjetër përcjellës, përmes emailit në: i.botta@sdhprishtina.com, për të caktuar terminin e intervistës.

Ju lutem keni parasysh se vetëm kandidatët që kanë kaluar me sukses përzgjedhjen fillestare do të marrin përgjigje pozitive dhe do të ftohen në intervistë. 

Konkursi mbetet i hapur nga data 14 – 28 Janar 2021.  

Shikime 1555
Kategoria Shëndetësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC