Beriflapp

Senior Software Engineer

	 	 

Në kompaninë Beriflapp, jemi në kërkim edhe të një Senior Software Engineer të bëhet pjesë e ekipit tonë në Prishtinë.

Ofrojmë:

 • Projekte sfiduese dhe interesante
 • Pagë konkuruese
 • Ekip profesional në bashkëpunim me kompani nga Zvicra
 • Zyrë e re dhe moderne në Prishtinë, etj.

Kërkesat:

 • Të paktën 3 vjet përvojë pune si software engineer (si psh.: C#, C++, Golang)
 • Njohuri të mira në scripting (si psh.: Python, Perl, bash) 
 • Përvojë në Linux
 • Njohuri me container environments (docker, k8s, bazel)
 • Aftësi shumë të mira të komunikimit në gjuhën angleze
 • Përvojë në project management 
 • Network engineering

Personat e interesuar mund të na dërgojnë CV-në e tyre në email adresën: jobs@beriflapp.com

Afati i fundit për aplikim: 14.02.2021

Shikime 2212
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC