Devolli Logistic System

Agjentë në Departamentin e Shitjes & Marketingut

	 	 

Devolli Logistic System shpall konkurs pune këto pozita :

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Devolli Logistic System fton kandidatë të

aplikojnë për vendin e punës si:

CALL CENTER NË DEPARTAMENTIN E SHITJES & MARKETINGUT

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat & përgjegjësitë

  • Kontaktimi i klientëve të ri dhe atyre ekzistues;
  • Prezantimi i shërbimeve të kompanisë;
  • Përgatitja e ofertave të shitjes në koordinim me departamentin e shitjes
  • Kujdesi ndaj klientëve të kompanisë 

Kriteret e punësimit:

  • Përvoja e punës  (E obligueshme);
  • Diplomë Universitare (Përparësi)
  • Aftësi të mira komunikuese dhe prezantuese;
  • Të ketë aftësi të mira organizative;
  • Njohuri të pakos MS Office;
  • Njohuri të gjuhës angleze  (obligative)

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarat mund të aplikojnë në mënyrë elektronike duke dërguar CV në këtë 

e-mail:  info@dls-ks.com

GJATË APLIKIMIT TE “SUBJECT”  DUHET TË SHËNONI TITULLIN E PUNËS QË APLIKONI

Konkursi mbetet i hapur deri me datën 31.01.2021

Shikime 2972
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC