Devolli Logistic System

Menaxher/e i/e shitjes, Agjent/e i/e shitjes

	 	 

Devolli Logistic System shpall konkurs pune këto pozita :

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Devolli Logistic System fton kandidatë të

aplikojnë për vendin e punës si:

 1. Menaxher/e i/e shitjes
 2. Agjent/e i/e shitjes

Menaxher/e i/e shitjes

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E POZITËS

 • Të përcjellë realizimin e planit të shitjes;
 • Të takoj klientë ekzistues si dhe ata potencialë,
 • Të kujdeset për mbarëvajtjen e të gjitha proceseve ditore të punës,
 • Të zbatoj politikat dhe procedurat e kompanisë;
 • Të propozoj ndryshime në procese, procedura dhe punë ditore për rritjen e shitjes dhe efikasitetit të punëtorëve;
 • Të zbatoj dhe përcjellë udhëzimet nga menaxhmenti, zyra qendrore,
 • Kryen edhe punë tjera të rëndësishme për kompaninë të parapara nga menaxhmenti;
 • Monitorimi i performancës së ekipit dhe motivimi për të arritur qëllimet

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E  KERKUAR

 • Pergaditje Universitare ne fushen e Ekonomise.
 • Minimun 2 vite pervoje pune ne fushe te njejte,
 • Aftesi te shkelqyeshme te komunkimit ne te folur dhe ne te shkruar,
 • Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi,
 • Patente Shoferi - Kategoria B.

Agjent/e i/e shitjes

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:

 • Arritja e objektivave mujore të percaktuara,
 • Vizita te rregullta tek klientet sipas planit te vizites,
 • Prezentimi i produkteve te kompanise,
 • Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar,
 • Pergjegjes per zhvillimin e komunikimit me klientët dhe brenda ekipit,
 • Detyra te percaktuara nga mbikqyresi.
 • Të respektojë politikat dhe procedurat e kompanisë.

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KERKUAR

 • Minimum shkolla e mesme, përparësi pergatitja Universitare
 • Minimun 2 vite pervoje pune ne fushe te njejte,
 • Aftesi te shkelqyeshme te komunkimit ne te folur dhe ne te shkruar,
 • Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi,
 • Patente Shoferi - Kategoria B.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar aplikacionin përmes e-mail adresës elektronike në: info@dls-ks.com

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 14 Janar 2021 deri me 31 Janar 2021.

Shikime 2136
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC