KosovaJob për Klientin

Agjent/e i/e Shitjes / Konsulente për bileta

	 	 

Pozita: Agjent/e e Shitjes/ Konsulente per bileta
Departamenti: Shitje
Vendi: Prishtine

Përgjegjësite:

 • Agjenti i shitjes do te jete personi i cili do te merret me kerkesat e klienteve nepermjet telefonatave dhe do ti ofroj sherbimet e percaktuara nga kompania(Rezervime te biletave).
 • Agjenti i shitjes do te jete ne koordinim te plote me Menaxherin e shitjes per detyrat dhe pergjegjesite.
 • Pranon dhe shqyrton kerkesa nga klienti.
 • Ofron sherbim te duhur ndaj klientit.
 • Pergadit raportin ditor.
 • Pervec detyrave dhe pergjegjesive te cekura , kryen edhe detyra qe i ngarkohen nga Menaxheri i shitjes.

Edukimi dhe kerkesat profesionale:

 • Pervoja e punes ne poziten e Agjentes se Shitjes/Biletave (e preferueshme)
 • Aftesi te mira te komunikimit verbal dhe ne te shkruar
 • Njohuri te gjuhes gjermane( e preferueshme)
 • Gadishmeri per te punuar ne grup
 • Gadishmeri per te punuar nen presion
 • Te jete e besueshme dhe e drejte.
 • Te jete e sjellshme dhe e respektueshme per klientet dhe koleget.
 • Te jete fleksibile
 • Te jete e motivuar per pune.


Ne ofrojme:

 • Page mujore: 300€ NETO +5% provizion
 • Kontrate pune
 • Trajnim profesional
 • Mundesi avancimi profesional

CV-në(me foto) se bashku me dokumentacionet shtese (Certifikatat/Trajnimet) mund t'i dergoni ne emailin : jobsandcommunication@gmail.com
Konkursi do te jete i hapur deri ne plotesimin e vendeve te lira.

Shikime 1818
Kategoria Shitje
Skadon 18 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC