LIRiDONI

Shofer/e

	 	 

LIRiDONI është korporatë përfaqësuese e disa prej brendeve me renome botërore në Kosovë dhe e distribuimit të produkteve të ndryshme, me personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë. Me qëllim të plotësimit të vendit të punës, më datë 13.01.2021 shpallë:

KONKURS

Për pozitën:

1.Shofer/e – (1) një pozitë

Rajoni: Prizren;

Detyrat kryesore:

  1. Është përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
  2. Në bazë të porosisë dërgon sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
  3. Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar dhe mallin e dorëzuar te klienti;
  4. Barazohet në baza ditore me arkataren e korporatës, për të hollat e marra nga klientët për mallin e dërguar;
  5. Detyra dhe përgjegjësi të tjera të cilat ja cakton mbikëqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
  • Të ketë minimalisht 1 vit përvojë në të njëjtin profil pune;
  • Patent shoferi me kategori C të drejtimit (përparësi);
  • Aftësi të shkëlqyer komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
  • Të jetë i gatshëm të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.

CV-në dhe dëshmitë mbi përvojën tuaj të punës mund t’i dërgoni në adresën elektronike: info@liridoni-kos.com,të plotësuar me emërtimin e pozitës “Shofer – Prizren”, për të cilën aplikoni.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 18.01.2021. Aplikaconet e dërguara me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 1467
Kategoria Transport
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC