Ikonë Studio

Video Editor (11)

	 	 
Ne jemi videoproduksion që vlerësojmë pasionin dhe kreativitetin; andaj po kërkojmë  VIDEO EDITOR, që i përmbush kriteret më poshtë, për t'iu bashkuar ekipit tonë:
 
Pozita: Video Editor   
Pozita te lira: 11
  • Njohuri të shkëlqyeshme të Adobe Premiere Pro;
  • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze;
  • Njohuri mbi platformat e mediave sociale (duke përfshirë YouTube);
  • Të kuptojë si funksionojnë mediat sociale;
  • Të jetë kreativ/e, këmbëngulës/e, kurreshtar/e, fleksibil/e dhe punëtorë.

Nëse jeni të interesuar t'i bashkoheni ekipit tonë, atëherë aplikoni duke klikuar në Butonin "Apliko".

Shikime 12684
Kategoria Media
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC