Jungle

Thirrje për Trajnim për Dizajn Grafik

	 	 

Nuk ka qenë asnjëherë më lehtë me mësu çka ke dëshirë, nga komoditeti i shtëpisë dhe me u punësu në kompanitë më të mira në vend.

Në këtë trajnim do të mësoni Adobe Photoshop dhe Illustrator po ashtu dhe për Social Media Design, Photo Editing & Retouching. Ky trajnim është për të gjithë ata që duan të jenë pjesë e botës kreative dhe të vizualizojnë idetë e tyre briliante.

Me trajnimin tonë praktik, ju do të bëheni më krijues, të fitoni më shumë para DHE të punësoheni nga partnerët tanë.

Regjistrohuni në linkun e mëposhtëm:

https://forms.gle/UR8KuZW8BXnCWU7w9

Regjistrohu dhe ndjek ligjëratat Online.

Numri i orëve: 40

Orari: çdo të Hëne dhe të Enjte 18:00-21:00

Çmimi: 300 € (-40%)

Pagesa mund të bëhet deri në 3 këste.

Në program do të mësoni:

 • Fundamentals of Graphic Design
 • Introduction to Adobe Photoshop
 • Introduction to Adobe Illustrator
 • Photo Editing and Retouching
 • Colors theory
 • Principles of Visual Concepting and Branding
 • Fonts
 • Posters
 • Social Media Design
 • Create your personal portfolio

Informata më të hollësishme në lidhje me programin i gjeni në këtë link.

https://jungle-ks.com/intensive-graphic-design-course/

Për më shumë informata na kontaktoni në:

 • info@jungle-ks.com
 • 048 77 00 44
Shikime 931
Kategoria Edukim
Skadon 17 ditë
Orari
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC