ITD Prishtinë

Punonjës Servisi

	 	 

ITD Prishtine Sh.P.K., shpall konkurs per:

Punonjës Servisi

Kualifimi dhe kërkesat për vendin e punës:

 • Diplomë universitare, e preferueshme. Pranohen edhe kandidatët me arsimim të mesëm, por që plotësojnë kushtet perkatëse të punës së kërkuar.
 • Të ketë eksperiencë të mëparshme pune në pozita të ngjashme, minimalisht dy (2) vite përvojë pune në riparimin e PC, Laptop-ëve, Tableta të tjera.
 • Njohuri shumë të mira mbi pajisjet e Burimeve të ushqimit, Invertor, UPS.
 • Njohuri shumë të mira mbi pajisjet e IT, Teknologjisë së Informacionit.
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze.
 • Aftësi të mira komunikuese.
 • Disponibilitet për të punuar jashtë orarit, në raste.

Detyrat dhe Pergjegjesitë:

 • Diagnostifikon saktë defektet dhe riparon pajisjet elektronike.
 • Njeh dhe zbaton me përpikmëri rregulloren mbi sigurimin teknik.
 • Njeh dhe zbaton procedurat operacionale dhe instruksionet e punës në shërbimin e Servisit dhe kryen të gjitha veprimet për plotësimin e dokumentacionit përkatës së punës.
 • Identifikon saktë pjesët me defekt që janë për ndërrim njëkohësisht e bënë reklamimin e tyre.
 • Përcakton defektet e produkteve të paraqitura në servis apo on-site tek klienti.
 • Eskalon problematikën që hasë gjatë kryerjes së shërbimit dhe kërkesat e klientit tek përgjegjësi, në varësi të llojit të problemit. i përgjigjet me shpejtësi dhe në mënyrë efikase situatave problematike.
 • Bashkëpunon në mënyrë aktive me Përgjegjësin dhe me punonjësit e tjerë të stafit në raste nevoje.
 • Respektim i detyrimeve të punës bazuar ne kontraten individuale.

Kompania ITD Prishtinë, ofron këto kushte:

 • Orari i punës: orar i rregullt i punës.
 • Pagë konkurruese në treg.
 • 20 dite pushim vjetor në vit, përfshi të gjitha pushimet  tjera sipas legjislacionit në fuqi.
 • Transport të organizuar për punonjësit Prishtine - Kompani.
 • Mundësi për zhvillim profesional.

Për të aplikuar për këtë pozitë pune, ju lutem dergoni CV- in, si  dhe dokumentacionin shtesë të cilat e dëshmojnë vërtetësinë e kualifikimit tuaj në e-mail adresën: humanresources@itd-ks.com

Konkursi ngelet i hapur deri më: 27.01.2021

Shikime 1290
Kategoria Informatikë
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC