KosovaPress

Shofer (2), Pastruese

	 	 

Agjencia e Lajmeve KosovasPress shpall konkurs për :

 • 2 shoferë dhe
 • 1 pastruese

Kriteret për pozitën e shoferit:

 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë B
 • Të ketë përvojë pune si shofer së paku një vit
 • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës
 • Të ketë aftësi të mira të komunikimit dhe vullnet për punë nën presion
 • Të jetë me banim në Prishtinë
 • Mosha nga 25-40

Përgjegjësitë për pastruesen:

 • Pastrimi i objektit në përgjithësi
 • Sigurimi i nivelit të lartë të pastërtisë në të gjitha hapësirat e redaksisë
 • Kujdesi dhe mbajtja e pastërtisë në sallat e mbledhjeve duke përfshirë pastrimin e rregullt të hapësirës dhe inventarit të tyre.
 • Aftësi të mira komunikuese me stafin dhe palët
 • Pranimi i materialit higjienik dhe përkujdesja për të

Kandidatët duhet të dërgojnë CV-në zyrat e redaksisë apo në e-mail adresën konkurset@kosovapress.com

Konkursi mbetët i hapur nga data 12.01.2021 deri më 15.01.2021

Shikime 1669
Kategoria Transport
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC