1
PREMIUM

Junior Business Analyst

Ruaj
StarLabs
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

StarLabs eshte ne kerkim te 3 Junior Business Systems Analyst .


StarLabs sot ka staf prej 80+ punetoreve dhe eshte ne rritje e siper. Projekti dhe puna eshte ne baza permanente sikurse edhe te gjitha profilet tjera ne StarLabs. 

Tri pozitat jane te ndara ne:

 • System Analyst - General
 • System Analyst – Sports
 • System Analyst – Compliance

Jane 6 pika kryesore ne keto pozita:

 1. Te kuptoj product roadmap edhe te definoje scope per cdo feature apo change
 2.  Te investigoje situaten momentale dhe pengesat kryesore
 3.  Te marre kerkesat dhe te mbeshtese stakeholders ne krijimin e business cases
 4.  Te investigoje opecione te ndryshme per realizim te punes ne menyre tekike dhe perms wireframes
 5. Te I definoje kerkesat (Biznes dhe Teknike)
 6.  Dhe ne fund, UAT (User Acceptance Testing) sign off per produktin final

Cfare aftesi duhet ti kesh:

 • Te keshe aftesi organizative dhe te keshe aftesi te bashkepunosh me klientet
 • Aftesi te komunikosh zgjidhjet dhe kerkesat tek klientet dhe ekipi
 • Te jesh person analitik
 • Te kuptosh dallimin ne mes te kerkesave te klientit dhe nevojave te klientit
 • Aftesi ne biznes dhe teknologji
 • Niveli i gjuhes angleze te jete i larte
 • Te perballoje pune dinamike ne baza ditore
 • Te kete vullnet per te mesuar
 • Saktesi dhe fokus ne pune

 

Cka ofron StarLabs

 • Mentorim dhe keshilla
 • Ndihme nga i gjithe stafi per aftesim profesional
 • Mundesi ngritje ne karriere
 • Mundesi ne aftesim profesional
 • Sigurim Shendetsor
 • Ambient profesional edhe super friendly
 • Game room (Hapsire e dedikaur per Playstation, Pikado, Table football, Ping Pong)
 • Social Clubs (Termine javore per sporte, pjesemarje ne turnire lokale, esports and tournaments)
 • Pune hibride (nga zyrja dhe shtepia)
 • Trajnime dhe Workshops ne teknologji te ndryshme ne StarLabs
 • Trajnime profesionale nga klientat e StarLabs
 • Bonuse te ndryshme si ne Shtije, Rekrutim, etj.
 • Hackathons the mudesi te spinoff/investimit nga StarLabs
 • Ambient pune pa presion te larte apo mikromenaxhim
 • Kurse ne pune te gjuhes angleze

StarLabs
Teknologji e Informacionit
Prishtinë
32
4
Vizito profilin
Follow
Kategoria
Skadon (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet