Agrokor

Administratë

	 	 

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj, shpall

Konkurs për vende të reja pune:

Administrate (1)

Orari i plotë.

Data e fundit për aplikim 04.02.2021

Kualifikimi për vendin e punës:

Diploma e fakultetit e obliguar,

Përvoja e punës së paku 2 vite në administratë, obligative.

Përshkrimi i punës:

Faturat blerëse, shitëse, shpenzimet, kalkulime, barazime etj.

Mënyra e Aplikimit:

Aplikacionin mund ta shkarkoni ketu (Ngarkoni dhe plotësoni në MS Word)

Aplikacioni shkarkohet në formën elektronike, dhe së bashku me CV, dokumentet tjera si dhe foton dërgohen në email adresën:

Burimenjerzore@agrokor-ks.com

Shikime 5626
Kategoria Administratë
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC