Devolli Corporation

Zyrtar të IT-së

	 	 

DCO- Devolli Corporation sipas nevojave dhe kërkesës në fabrikën e prodhimit të kafesë me seli qendrore në Pejë, shpallë:

Konkurs

Për plotësimin e këtyre vendeve të lira të punës si

Pozita: Zyrtar të IT-së

(Teknologji Informative)

Përgjegjësitë kryesore për këtë pozitë janë:

 • Rishikon, kontrollon, vlerëson funksionalitetin dhe efikasitetin e sistemit
 • Zbaton masat e sigurisë kibernetike
 • Monitotoron çertifikatat e sigurisë dhe pajtueshmërisë të kërkesave nga kompania
 • Ofron mbështetje teknike për stafin e kompanisë dhe zgjidh problemet softuerike
 • Instalon dhe azhuron softuerin dhe harduerin e kompanisë sipas nevojës
 • Parashikon dhe raporton koston e zëvendësimit ose azhurimit të artikujve kompjuterikë
 • Mirëmbajtje të kamerave dhe printerëve
 • Njohuri të shkëlqyera me Windows
 • Shkathtësi në komunikim, planifikim të punës dhe udhëheqje të ekipit

Kërkesat për këtë pozitë janë:

 • Së paku 2 vite përvojë në fushën e IT-së
 • Vëmendje e madhe për detaje
 • Organizim I mirë, menaxhim I kohës dhe prioriteteve
 • Aftësi efikase për zgjidhjen

 Ne ofrojmë:

 • Zhvillim professional dhe personal
 • Trajnime të avansuara
 • Evente të kompanisë dhe aktivitete të shumta
 • Laptop dhe mobil
 • Sigurim shëndetsor

Mënyra e Aplikimit:

Aplikimi mund të bëhet përmes emailit duke dërguar dokumentet e skenuara në info@devollicorporation.com

Aplikimi deri më: 31.01.2021

VËREJTJE: Çdo përgënjeshtrim i materialit, qoftë i qëllimshëm sipër cekur do të rezultojë në skualifikimin e menjëhershëm

Dokumentacioni i kërkuar:

CV; Dëshmi mbi shkollimin; Çertifikata tjera (përparësi); Dëshmi mbi përvojës së punës.

Shikime 2220
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC