DCO- Devolli Corporation sipas nevojave dhe kërkesës në fabrikën e prodhimit të kafesë me seli qendrore në Pejë, shpallë:

Konkurs

Për plotësimin e këtyre vendeve të lira të punës si  :

Pozita: Elektricist

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Të realizojë mirëmbajtjen rutinore dhe preventive, si dhe riparimin e pajisjeve elektrike dhe mekanike.
 • Të kryejë mirëmbajtjen e pajisjeve ose sistemet e shërbimeve në bazë të planeve të organizuara nga punedhenesi;
 • Të mbikqyrë punën e përditshme të sistemit të ngrohjes, ftohjes dhe  sistemit elektrik etj.;
 • Të përcjellë punën e gjeneratorit dhe rezervuareve të plinit për mirëfunksionimin e ngrohjes;
 • Të realizoj kontrollin ditor, javor dhe mujor në objekte, duke evidentuar pajisjet ose sistemet, ashtu siç është specifikuar në procedure;
 • Të raportojë problemet, shkeljet e rregullave ose rrethana të jashtëzakonshme të cilat mund të jenë të dëmshme për stafin ose prodhimin në mënyrë efikase tek mbikëqyrësi;
 • Të vlerësojë punën e vet dhe të kompletoj raportet ashtu siç kërkohet;
 • Të kryej detyra tjera në pajtim me vendin e punës siç kërkohet nga ana e mbikqyrësit. 

Kualifikimet e kërkuara: 

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar së paku shkollën e mesme;
 • Të kenë përvojë pune dhe eksperiencë me pozitën e kërkuar;
 • Të jenë komunikativ dhe të punojnë ne grup
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë B;

Aplikimi bëhet përmes email adresës: info@devollicorporation.com

Aplikimi deri më: 31.01.2021

Shikime 1479
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC