Teleperformance

Dita e Dyerve të Hapura për Gjermano-Folësit

	 	 

Fillo Vitin e Ri me Punë të Re!

Kompania më e madhe në botë për kujdesin ndaj klientëve “Teleperformance”, me më shumë se 320,000 të punësuar në 82 vende të botës -  organizon Ditët e Dyerve të Hapura për të gjithë Gjermano-Folësit, për degën e saj në Prishtinë. 

Kur organizohen ditët e dyerve të hapura?

Mërkurën me 13 Janar dhe të Enjtën me 14 Janar. Gjatë këtyre dy ditëve të dyerve të hapura, ju mund të shkoni në çdo kohë nga ora 09:00 deri në orën 19:00.

Si shkon procesi i punësimit në këtë ditë?

Nëse ju flisni gjuhen Gjermanë në nivel prej të pakten B2, mund të shkoni në Teleperformancë e cila ndodhet afër Xhamisë së Llapit në Prishtinë dhe të takoheni me ekipin e rekrutimit. Nëse niveli juaj i Gjuhës Gjermane është i mjaftueshëm, juve ju ofrohet mundësia të filloni punën menjëherë për një nga shumë projektet në Inbound të cilat i ofron Teleperformanca.

Cili është kriteri dhe oraret e punës?

Kriteri kryesor i punësimit në Teleperformancë është njohuri e Gjuhës Gjermane në nivel B2 - që nënkupton se ju mund të bashkëbisedoni lirshëm dhe pa pengesa.

Në Teleperformancë do të keni mundësi të punoni me orar të plotë (Full Time) apo me gjysëm orari (Part Time). 

Cilat janë përfitimet e tjera të punës në Telepeformance?

Teleperformance në Prishtinë ofron mundësi punësimi me standarde gjermane ngase edhe është pjesë e degës së Gjermanisë.

Puna në Teleperformance përcillet me:

  • Pagë të lartë fikse dhe bonuse të larta të produktivitetit;
  • Trajnim para startit të punës, të paguar plotësisht;
  • Kontratë të rregullt dhe pagesë të kontributeve dhe pensioneve;
  • Mundësi të ngritjes në pozita menaxhuese;
  • Atmosferë ideale të punës në objektin më modern në qendër të Prishtinës.
Shikime 1173
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC