Mayune

Dizajner/e Vizual & UI/UX

	 	 

Pozita e punës: Dizajner/e Vizual & UI/UX

Date: 07 Janar 2021

www.mayune.com

Rreth Mayune:

Ne jemi një Studio e Dizajnit dhe Produksionit i cili punon kryesisht me Kompanitë e Teknologjisë, Startups dhe Kompanitë e Produkteve në: Evropë dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duke ofruar shërbime si: 

 • User Interface/User Experience (UI/UX) Design
 • Dizajnim dhe Zhvillim te Uebfaqeve
 • Dizajnimi i Produktëve
 • Pitch Decks dhe Prezantimet e Korporatave
 • E-learning Video Production
 • Zhvillimi i Strategjisë së Kontentit dhe Identitetit të Korporatave
 • Videografi, Motion Graphics, Photography/Photo Retouching
 • Konsulentë për Media

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth punës sonë, ju lutem shikoni faqen tonë: https://www.mayune.com

Aktualisht jemi në një pikë rritjeje të kompanisë sonë dhe po kërkojmë zgjerimin e ekipit tonë profesional të vendosur në Prishtinë, Kosovë.

Orari i punës është prej 08:00 – 16:00 Hënë – Premte.

Për shkak të situatës me pandemi, jemi të hapur të pranojmë aplikime për të interesuarit të cilët dëshirojnë të punojnë remote, për këtë, ju lutem cekni në email.

Përgjegjësitë:

 • UX Design: marrja e projektit nga fillimi, krijimi i diagrameve të rrjedhës së përdoruesit, wireframes/prototyping, organizimi i informacioneve
 • UI Design: shndërrimi i wireframes/prototyping në skema vizuale mahnitëse, duke punuar ngushtë me ekipin tonë të zhvillimit.
 • Kërkesa të vazhdueshme për dizajn: ne punojmë me shumë klientë, përderisa projektet tona janë zakonisht angazhime afatgjata, ju duhet të jeni të aftë të merrni mini-detyra, projekte dhe ti dorëzoni në kohën e duhur.
 • Gjithçka tjetër: ne gjithashtu kemi një departament të produksionit dhe podcast dhe do të kemi nevojë për dizajnim të ndryshme sa I përket video-projekteve. 

Kërkesat

 • Përvoj pune në dizajnim UI/UX & Vizual
 • Portfolio të dizajnëve
 • Njohuri në: Figma (or Sketch/Adobe XD), Adobe Illustrator/Photoshop
 • Bashkëpunimi në ekip; aftësi të mira komunikimi për të bashkëpunuar
 • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës
 • Të gatshëm për të mësuar dhe të hapur për kritikë
 • Të adaptueshëm dhe të aftë për të evoluar vazhdimisht, për të mësuar aftësi të reja, dhe për të qëndruar në azhurnim me trendët aktuale.
 • Asistoni në trajnimin e bashkëpunëtorëve me aftësi më pak të avancuara
 • Aftësi të përpikta, të mira komunikimi/ndërpersonale

Si të aplikoni: 

Dërgoni Portfolin tuaj (online ose PDF) dhe CV-në në jobs@mayune.com

Ne do t’ju kontaktojmë pavarësisht nga vendimi ynë, ne e vlerësojmë kohë tuaj dhe presim të dëgjojmë nga ju.

Afati I fundit për aplikim: 27 Janar 2021

Shikime 1549
Kategoria Art & Dizajn
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC