Oxa Group

Agjent i shitjes (Komercialist) - 3 pozita

	 	 

Kompania Oxa-Group  me seli në Ferizaj ka hapur konkurs për Agjent të Shitjes:

Pozita: Agjent i shitjes (Komercialist) - 3 pozita                           

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Promovon produktet e kompanisë dhe realizon shitjen e tyre;
 • Në kuadër të territorit të paracaktuar, performon vizita të rregullta tek klientët, realizon mbledhjen e porosive të reja dhe i vendos ato tek kompania;
 • Hulumton dhe analizon tregun për klientë të rinj në mënyrë që të rrisë prezencën e produkteve të kompanisë, në nivel vendi;
 • Koordinon aktivitetet me kompaninë dhe siguron që artikujt të dorëzohen tek klienti sipas afatit të dakorduar me klientin;
 • Monitoron pagesat e klientëve dhe sigurohet që të njëjtat janë realizuar sipas marrëveshjes;
 • Monitoron konkurrencën, vlerëson impaktin, dhe raporton të gjeturat tek Menaxhmenti i kompanisë;
 • Në vazhdimësi hulumton tregun lidhur me çmimet e materialeve me qëllim të rritjes së efiqiencës në prodhim;
 • Mirëmban raportet me klientët dhe promovon qasje pozitive;
 • Përpilon dhe harton raporte të ndryshme ditore/javore lidhur me aktivitetet e shitjes dhe rritjes së prezencës së produkteve të kompanisë tek klientët ekzistues/të rinj.

Kushtet për aplikim :

 • Të ketë të mbaruar së paku shkollën e mesme, diploma universitare në fushat relevante do të konsiderohet përparësi;
 • Të ketë përvoje relevante pune në fushën përkatëse (fusha komerciale);
 • Patentë-shoferi: Kategoria "B" - të këtë një rekord të pastër të ngasjes;
 • Të ketë nivel të shkëlqyeshëm të gjuhës angleze, njohja e gjuhëve tjera të huaja konsiderohet përparësi;
 • Kandidatët preferohen të jenë nga Komuna Ferizajt apo rrethina.

Aftësitë dhe shkathtësitë

 • Të ketë aftësi të larta komunikimi, si në të folur, ashtu dhe në të shkruar;
 • Të ketë aftësi të larta organizative dhe pune nën presion;
 • Të ketë aftësi të mira koordinimi dhe pune në ekip;
 • Qasje pro-aktive me fokus në zgjidhje të problemit.

Çka ofron kompania:

 • Punësim afatgjatë me kontratë pune sipas legjislacionit në fuqi ;
 • Mundësi avancimi në karrierë;
 • Pagë konkurruese;
 • Shujtë ditore.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV në adresën elektronike: hr@oxa-group.com duke cekur pozitën për të cilën aplikoni në subjekt.

Afati i fundit për aplikim 15 Janar 2021.

Shikime 2001
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC