Archi'plan Construction

Arkitekt/e

	 	 

ARCHI’PLAN hap konkurës për :

1 Arkitekt/e

Lokacioni: Rr.’’Bajram Kelmendi’’ Prishtinë

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

 • Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit,
 • Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja e projeteve sipas kërkesave të klienteve,
 • Kalkulimi i kostove dhe llogaritja e materialeve 
 • Përgaditja e ofertave dhe prezantimi i ofertave tek klientet,
 • Menaxhimi i  projekteve të nënkontraktorëve, 
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i ekzekutimit të projekteve në terren, 
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe punëve sipas planeve dinamike,
 • Përgaditja e raporteve  ditore, javore dhe mujore për punët e perfunduara,

Kualifikimet :

 • Të ketë paraqitje profesionale,
 • Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë, Dizajn,Mbikqyrje te Projekteve
 • Përvojë të gjerë me ArchiCad, AutoCAD dhe Microsoft Office.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
 • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
 • Aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve
 • Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse.

Pagesa :

 • Page mujore

Kandidatët e interesuar duhët të dërgojnë CV dhe Portofolion në këtë email adresë orchide007@hotmail.fr

Konkursi është i hapur deri me datë 07.02.2021

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.

Suksese.

Shikime 1913
Kategoria Arkitekturë
Skadon 13 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC