CC Apartments

3D Artist – Architectural Visualizer

	 	 

“CC Apartments” L.L.C / Prishtinë

Shpallë Konkurs:

3D Artist – Architectural Visualizer

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgatitja e modelit për Rendering në Lumion
 • Postproduction dhe layout design për prezentim
 • Përpunimin grafik të materialit për Marketing
 • Bashkëpunon me ekipet arkitektonike dhe të projektimit për të planifikuar dhe vizualizuar projektet e ndërtimit
 • Siguron që të gjitha idetë e prezentuara janë të përfaqësuara sa më saktë dhe tërheqëse
 • Ndihmon me fazën e planifikimit
 • Punon me mjete dhe programe standarde të dizajnit të industrisë
 • Vizualizon konceptet e ndërtimit në mediume të ndryshme grafike
 • Hulumton trendet më të reja të tregut

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

 • Diplomë Bachelor në fushën e Arkitekturës
 • Përvojë pune minimum 2 vite në fushën relevante
 • Aftësi profesionale në: Lumion , Photoshop, Archicad dhe In design / Corel
 • Shkathtësi kreative dhe teknike
 • Gatishmëri për të përfunduar detyra komplekse
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Aftësi për të menaxhuar ngarkesën e punës dhe për të përmbushur detyrat në kohë
 • Aftësi të mira organizative për t’i dhënë përparësi disa detyrave dhe projekteve të përshtatshme

Cfarë mund të ju ofrojmë ne:

 • Trajnim profesional
 • Rrjet të zgjeruar kombëtar dhe ndërkombëtar të karrierës
 • Punë të qëndrueshme, afatgjatë dhe vlerësim te dinjitetshëm!
 • Ushqim falas në zyrë

 Ju lutemi të dërgoni CV-në tuaj, një deklaratë personale dhe dokumente të tjera relevante në info@international-residence.com deri më 20/01/2021. Ju lutemi që tituli I email-it të jetë "3D Artist – Architectural Visualizer ".

Shikime 2320
Kategoria Arkitekturë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC