Bizzarro Kuzhina

Arkitekte për interior design

	 	 
Kompania Bizzarro Kuzhina, e cila merret me dizajnimin dhe prodhimin e kuzhinave dhe enterierit në pergjithësi, që ndodhet në magjistralen Prishtinë Ferizaj km5 kërkon një Arkitekte për interior design. 
 
Kriteret për punësim:
 • Të ketë përvoje se paku 1 vit në hedhje vizatimesh ne enterier dizajn;
 • Aftesi te mira ne komunikim dhe menaxhim;
 • Raportim i vazhdueshem tek menaxhmenti;
 • Krijimi i raporteve te mira me klient;
 • Aftësi të punës ne grup, dhe menaxhim te mire ndaj stresit;
 • Te kete eksperience pune;
 • Etike profesionale të padiskutueshme dhe transparente maksimale;
 • Të këte njohuri të mira të gjuhës Shqipe dhe  Angleze;
 • Te kesh aftesi shume te mira komputerike ne perdorimin e programeve: Acad dhe Microsoft Office etj. 
Dosja e Aplikimit duhet te permbaje:
 • Leter motivimi;
 • Portofolio;
 • CV me foto ne gjuhen shqipe;
 • Certifikime apo referenca nga punedhenesit.
Kontakti: bizzarroarchitect@gmail.com
Shikime 1414
Kategoria Arkitekturë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC