Peja Hill

Punëtor Teknik

	 	 

Konkurs pune

Lagjja Pejahill, e ndërtuar në pjesën jugperëndimore të Pejës, 2 km nga qendra e qytetit,  është lagje e ndërtuar larg zhurmës dhe jetës së vrullshme të qytetit, e cila do të ketë gjithsej 52 shtëpi të ndara në tri modele A, B dhe C. Pejahill shpallë konkurs për plotësimin e vendit të lirë të punës për:

  • Punëtor Teknik (1)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Mirëmbajtja e ambienteve të jashtme të lagjes;
  • Mirëmbajtja e pishinës;
  • dhe detyra tjera që lidhen me pozitën e vendit të punës;

Mënyra e aplikimit

Të interesuarit mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit +383 49 21 20 54 ose të vijnë fizikisht në zyrat e lagjes Pejahill.


Shënim:
Aplikimet kanë filluar dhe konkursi mbetet i hapur deri me datë 20.01.2021


Adresa: Rr. “Muharrem Mitrovica”, pn. 30000 Pejë
E-mail: peja.hill@gmail.com
Tel: +383 49 21 20 54
Web: www.pejahill.com

Shikime 1234
Kategoria Të tjera
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC