1AMD

Deposit / Merchandiser

	 	 

1AMD sh.p.k shpall konkurs për pozitën:

Deposit / Merchandiser

Përgjegjësitë për pozitën Merchandiser:

Është përgjegjës për zgjerimin, ruajtjen e pozicionimit dhe ekspozimin e produkteve të brendeve të Kompanise në pikat e shitjes te kerkuara;
Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione të tjera të nevojshme për dukshmërinë e produkteve të brendit në treg;
Kontrollon  dhe implementon principin “First In First Out” (I pari hyn i pari del nga rafti).

Pergjegjesite per poziten Depoist:

Pranimi dhe kontrollimi I mallit, Vendosja e deklaracioneve ne produkte, organizimi I depos me shitjen ( dorezimi I mallit tek shitja )

Sqarim: Ky konkurs vlen per nje person  , per dy pozitat (Depoist dhe Merchandiser) e cekura me nga gjysme orari secila.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme.
  • E preferuar te kete  përvojë pune ne pozitat e kerkuara.
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;
  • Patente shofer valid te kategorise B

CV me Foto mund ta dërgoni në Email adresën info@1-amd.com deri me datën 31 01 2021

Aplikacionet e pakompletuara,  dhe të dërguara me vonesë nuk do të merren në konsideratë. Vetëm kandidatët që i plotësojnë kriteret e lartëcekura do të ftohen për intervistë.

1AMD Shpk., rezervon të drejtën e ndryshimit apo revokimit të këtij konkursi, në çdo kohë pa dhënë arsye për këtë!

Shikime 1951
Kategoria Të tjera
Skadon 6 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC