Albi Group

Banakier, Kamarier

	 	 

Albi

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!


COFFEE SHOP pjesë e ALBI GROUP me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë.

Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Coffee Shop kërkon kandidatë të motivuar që të aplikojnë për vendin e punës si:

Banakier (1 pozitë)

Kamarier (1 pozitë)

Vendi i punës: ALBI MALL Prishtinë


Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Shërbimi i klientëve,
  • Mirëmbajtja e lokalit,
  • Kryerja e pagesave dhe
  • Punë tjera të ngjashme lidhur me profesionin.

Kualifikimet:

  • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme,
  • Të ketë përvojë pune të ngjashme,
  • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,
  • Të jetë energjik/e, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë,
  • Preferohet njohja e gjuhës angleze.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com. Konkursi do të jetë i hapur nga Data 05.01.2021 deri me Datë 05.02.2021

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen..

Shikime 1074
Kategoria Hoteleri
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC