Reforma

Menaxher i pikës (Prizren dhe Ferizaj)

	 	 

Reforma Automotive , kompania lidere në Kosovë për shitjën e pjesëve të veturave me një përvojë mbi 20 vite në industrinë e automobilizmit, operon me gjithësejt 5 pika të shitjes në Prishtinë, Pejë, Prizren, Ferizaj, dhe Fushë Kosovë  
Reforma shpall konkurs për pikën e shitjës në Prizren dhe në Ferizaj, në pozitën: Menaxher i pikës

Pozita: Menaxher i pikës (1) Prizren

Detyrat:

 • Zhvillimi i shitjes në pikë dhe rajon
 • Të mbikqyrë dhe organizojë stafin mbrenda pikës së shitjes
 • Përgatit plane veprimi për të indetifikuar klient të rinj dhe të organizojë rrjetin e shitjes
 • Të realizojë targetet vjetore të caktuara nga kompania
 • Të mbajë kontakte të vazhdueshme me klient

Kërkesat:

 • Të ketë njohuri/përvojë në lëminë e shitjes së pjesëve (Preferuar minimum 2vite)
 • Të jetë i aftë të punojë në katalogun për kërkmin e pjesëve TecDoc
 • Të ketë aftësi menaxheriale
 • Përvojat e kaluara menaxheriale ( e preferueshme )
 • Të jetë i moshës 25-40 vjec
 • Diplomë universiteti (e preferueshme)
 • Të disponojë patent shofer të kategorisë B
 • Të ketë aftësinë e të punuarit në grup
 • Të mos ketë vepra të hapura penale

Inkurajojmë të gjithë të interesuarit të aplikojnë, Kompania Reforma është e përkushtuar të ofroj tretman të mirë
dhe pagë të kënaqshme për pozitën e hapur.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko". Afati I aplikimit është deri më datën 20.01.2021.
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kompanisë do të kontaktohen!

Shikime 1491
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC