Reforma

Shitës (2) Prizren, Shitës (1) Prishtinë, Shitës (1) Fushë Kosovë, Agjent në teren (3) Prishtinë

	 	 

Reforma, kompania lidere në Kosovë për shitjen e pjesëve të veturave me një përvojë mbi 20 vite në industrinë e automobilizmit, operon me gjithësejt 5 pika të shitjes në Prishtinë, Pejë, Prizren, Ferizaj dhe Fushë Kosovë. Reforma shpall konkurs për degën në Prishtinë, Prizren, Fushë Kosovë në pozitën: Shitës dhe Agjent në teren.

Pozita:    Shitës  (2) Prizren
                 Shitës  (1) Prishtinë
                 Shitës  (1) Fushë Kosovë
Agjent në teren  (3) Prishtinë

Detyrat për Agjent në teren :

 • Planifikon, realizon aktivitete të duhura që do të ndihmojnë në vendosjen e produktit në treg
 • Përgatit analiza të tregut për produktet që përfaqëson
 • Përgjegjës për arritjen e objektivave të brendit
 • Përgatit raporte ditore për zhvillimin e produktit në teren
 • Mbanë vazhdimisht relacionet ditore në teren me klientët aktual dhe mundësinë e zgjerimit të tyre

Detyrat për Shitës :

 • Bën shitjen dhe faturimin e produkteve të Auto Pjesëve

Kërkesat:

 • Të ketë njohuri/përvojë në lëminë e shitjes së pjesëve (Përparësi)
 • Të jetë I aftë të punoj në katalogun për kërkmin e pjesëve TecDoc (Përparësi)
 • Të jetë bindës dhe I aftë të negocioj me klientët potencial
 • Të jetë i moshës 22-40 vjec
 • Diplomë universitare përparësi
 • Të disponojë patent shofer të kategorisë B
 • Të ketë aftësinë e të punuarit në grup dhe nën presion
 • Të mos ketë vepra të hapura penale

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko". Afati i aplikimit është deri më datën 20.01.2021.
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kompanisë do të kontaktohen!

Shikime 2617
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC