Shpallje për vende të lira të punës

Candeo është kompani e dizajnit & prodhimit të mobileve moderne me kualitet të lartë, dizajn unik materiale të qëndrueshme dhe teknologji bashkëkohore. Me qëllim të plotësimit të nevojave të veta operacionale, Candeo është në kërkim të një personi të motivuar, të dedikuar dhe të përgjegjshëm I cili do të jetë pjesë integrale e ekipit, në pozitën:

Shtëpiak

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Mbikëqyrja e rregullt të hapësires së jashtme dhe të brendshme të fabrikës gjatë orarit të natës;
  • Mirëmbajtja e hapësirave të jashtme dhe të brendshme të fabrikës;
  • Mirëmbajtja e makinerive të prodhimit në fabrikë;
  • Përgjegjësi të tjera sipas nevojave dhe kërkesave.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Përvojë pune të mëhershme në mirëmbajtje dhe mbikëqyrje të kompanive;
  • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme;
  • I gatshëm të punojë gjatë orarit të natës;
  • I motivuar dhe me vet iniciativë;

Pakoja e benefiteve:

  • Pagë konkurruese në tregun e Kosovës;
  • Punë në kulturë të hapur dhe dinamike të punës;

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të aplikojnë përmes dërgimit të CV-së në adresën elektronike hello@candeofurniture.com. Afati për aplikim është: 05.02.21.

Vetëm kandidatët të cilët plotësojnë të gjitha kërkesat do të ftohen në intervistë.

Shikime 835
Kategoria Të tjera
Skadon 18 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC