EPPC Kosova

Menaxher Restauranti

	 	 

Eppc Header

EPPC Kosovo kërkon një Menaxher Restoranti për klientin e saj, një kompani serioze dhe e sukseshme në ofrimin e shërbimeve të gastronomisë në Prishtinë.

Përgjegjësitë kryesore:                                                             

 • Menaxhon operacionet e përditshme të restorantit;
 • Bën përzgjedhjen, trajnimin dhe mbikqyrjen e stafit me qëllim zhvillimin e dhe ngritjen e performancës së tyre;
 • Mbikqyr inventarin dhe bën porositje të furnizimeve në baza të rregullta;
 • Kontrollon cilësinë e furnizimeve (ushqimeve dhe pijeve);
 • Bën planifikim të menyve;
 • Planifikon dhe menaxhon buxhetin;
 • Punon në pajtueshmëri me legjislacionin/udhëzimet për licencimin, higjenën, shëndetin dhe sigurinë;
 • Raporton te aksionaret restorantit.

Kërkesat për këtë pozicion janë:                                                

 • Përvojë menaxheriale në gastronomi;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme të shërbimit ndaj klientit;
 • Aftësi të forta lidershipi;
 • Aftësi për të motivuar dhe menaxhuar stafin;
 • Durim dhe aftësi për të përballuar situata stresuese;
 • Aftësi për të punuar mirë me të tjerët;
 • Patentë shoferi – Kategoria B.

Të dhënat:                                                                                       

Pozicioni:                                   Menaxher Restoranti
Lokacioni:                                  Prishtinë
Paga:                                          Konkurruese
Kontrata:                                    Sipas ligjit të punës
Aplikimet mbyllën më:             15.01.2021

Si të aplikoni:                                                                                 

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur në subject pozicionin ‘Menaxher Restoranti’ në adresën e e-mail-it:

kosovo@eppc.al

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen tutje.

Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Shikime 561
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC