EPPC Kosova

Chief Executive Officer (CEO)

	 	 

Eppc Header

EPPC Kosovo kërkon një Chief Executive Officer (CEO) për klientin e saj, një nga institucionet e sistemit financiar më inovative në tregun tonë.

Përgjegjësitë kryesore:                                                              

 • Përfaqëson institucionin financiar dhe vepron si agjent i saj;
 • Organizon dhe menaxhon veprimtaritë e institucionit financiar;
 • Drejton pozicionimin strategjik për të siguruar rritjen dhe suksesin;
 • Vendos dhe mirëmbanë një strukturë të shëndoshë organizative që mbështet rritjen dhe zhvillimin;
 • Udhëheq arritjen e qëllimeve financiare të institucionit duke përmbushur vazhdimisht Treguesit Kryesorë të Performancës;
 • Siguron përshtatshmëri dhe qëndrueshmëri të strukturës financiare;
 • Implementon politikat dhe procedurat e brendshme te aprovuara nga Bordi i Drejtoreve;
 • Identifikon dhe menaxhon risqet strategjike, operacionale, kreditore, etj. te lidhura me natyren e institucionit;
 • Udhëheq me shembull duke modeluar lidershipin pozitiv, integritet, respekt, shkathtësi dhe gjykim të shëndoshë në të gjitha aktivitetet dhe ndërveprimet si nga brenda ashtu edhe nga jashtë;
 • Zbaton vendimet e mbledhjes së përgjithshme të aksionarëve, komitetit të auditimit dhe Bordit të Drejtorëve;
 • Merr vendime për të gjitha çështjet të cilat nuk janë në kompetencë të mbledhjes së përgjithshme të aksionarëve, komitetit të auditimit dhe Bordit të Drejtorëve;
 • Raporton te Bordi i Drejtorëve dhe i mbanë të informuar lidhur me të gjitha zhvillimet e brendshme dhe të jashtme.

Kërkesat për këtë pozicion janë:                                                 

 • Diplomë Universitare në Menaxhment apo Financa (Niveli Master është përparësi);
 • Përvojë në pozicione të larta menaxheriale për 3 vite ose më shumë (përvoja në sistemin financiar është përparësi);
 • Njohje e zhvillimit dhe funksionimit të produkteve elektronike bankare;
 • Aftësi të shkëlqyeshme udhëheqëse dhe menaxheriale me fokus te menaxhimi strategjik, planifikimi i biznesit, burimet njerëzore dhe menaxhimi financiar;
 • Aftësi për të ndërtuar konsensus dhe marrëdhënie midis drejtuesve, partnerëve dhe punonjësve;
 • Njohje të Gjuhës Angleze në nivel profesional;
 • Leje vozitjeje.

Të dhënat:                                                                                        

Pozicioni:                           Chief Executive Officer (CEO)
Paga:                                   Konkurruese
Kontrata:                            Sipas ligjit të punës
Aplikimet mbyllen:           15.01.2021

Si të aplikoni:                                                                                  

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur në subject pozicionin ‘Chief Executive Officer (CEO)’ në adresën e e-mail-it:

kosovo@eppc.al

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen tutje. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Shikime 1103
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC