FAME

Rrobaqepëse

	 	 

FAME Sh.p.k është në kërkim të njerëzve të ri, entuziastë dhe të motivuar për të udhëhequr me pozitën:

Rrobaqepëse

Përgjegjësitë:

  • Të ketë aftësi të përdorë makinat prerëse elektrike;
  • Të jetë e vëmendshëme gjatë punës me makina prerëse;
  • Të shtroj materialin për prerje; 
  • Të bëjë selektimin e detajeve të veshjes dhe pozicionimin në fotografinë prerëse;
  • Të bëjë prerjen sipas instruksioneve dhe rregullave teknike të ofruara nga personeli përgjegjës.      

Kualifikimet:

  • Të ketë të kryer shkollën e mesme (preferohet shkollim profesional në lëmin e konfeksionit/rrobaqepësisë); 
  • Të ketë 3 vite përvojë pune në rrobaqepësi;                            
  • Njohuri të përgjithshme në proceset teknologjike të prerjes. 

Inkurajohen të gjitha kandidatet e interesuara të cilat i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: info@fame-rks.com, CV mund të dërgohen edhe fizikisht tek zyrat e Kompanisë FAME me adresë Magjistralja Prishtinë-Shkup, km 10 p.n. Lipjan (kompleksi Buçaj Shpk).

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatet të cilat i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 30 Dhjetor 2020 deri me 13 Janar 2021.

Shikime 1066
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC