Albi Fashion

Dizajner Grafik

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Fashion pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj, si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Group kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Graphic & Motion Designer ( 1 Pozitë )

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Dizajnimi i katalogëve, broshurave, fllajerave, posterave, sipas kërkesave të kompanisë;
 • Paraqitja në mënyrë ilustrative e koncepteve dhe dizajneve e materialeve të kërkuara;
 • Krijimi dhe prodhimi i ideve dhe koncepteve të reja;
 • Përmbahet e afateve kohore të paracaktuara për zhvillimin e dizajneve;
 • Detyra tjera në fushën e dizajnit.

Kualifikimet:

 • Diplomë Bachelor apo Master në drejtimet Marketing dhe Dizajn,
 • oTë ketë përvojë në punë dhe detyra të ngjashme,
 • oAftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
 • oNjohja e gjuhës angleze,
 • oAftesi te mira komunikimi

Njohja e programeve:

 • Obligative: Adobe Photoshop, Illustrator, After Effects

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com. Konkursi do të jetë i hapur nga Data 29.12.2020 deri me Datë 24.01.2021

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e

Shikime 2206
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC