Dekoll

Export Sales Manager për Kosovën

	 	 

Dekoll sh.p.k. është një kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit.
Gama e produkteve tona në treg përfshin: koll, grafiato, fino, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi, bojërat PintoColor dhe produktin e polisterolit Termax.

Me zgjerimin e veprimtarisë tregtare, deKoll kërkon të punësojë një Export Sales Manager për Kosovën.
Kandidati i kërkuar do të mbajë përgjegjësi për gjetjen e klientëve të rinj si dhe duhet të sigurojë ruajtjen e klientelës ekzistuese.
Gjithashtu do të merret me studimin e tregut për të dhënë alternativa dhe sugjerime për strategji të ndryshme që mund të ndiqen për të përmirësuar dhe rritur shitjet.

Kandidati duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:

  • Të ketë aftësi komunikimi dhe aftësi prezantimi të shkëlqyera;
  • Të zotërojë kualifikime universitare në fushën e menaxhimit të biznesit, shitjeve ose marketingut;
  • Të ketë grumbulluar të paktën 3 vjet përvojë në shitje;
  • Të flasë rrjedhshëm gjuhën angleze (përbën përparësi edhe njohja e gjuhëve të tjera si serbo-kroatisht e maqedonisht);
  • Të përdorë programet e paketës MS Office;
  • Të jetë i pajisur me lejë drejtimi të klasit B.

Paga është e negociueshme në varësi të përvojës së punës si dhe aftësive të kandidatit. Përveç pagës, ofrohen stimuj financiarë bazuar mbi rezultatet në shitje.

Për të aplikuar, ju lutem klikoni në butonin "Apliko"

Shikime 5514
Kategoria Shitje
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC