Enza Home

Ndihmës Monter, Arkitekt / Graphic Designer

	 	 
Enza Home Kosovë e franshizë mobileri e regjistruar në emër të kompanisë Prestige Francais SHPK në Kosovë, shpall konkurs për dy pozita pune, Ndihmës Monter dhe Arkitekt / Graphic Designer 

Ndihmës Monter - 1

Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Të punojë nën udhëheqjen e Monterit kryesor për transportin dhe montimin e mobilieve
 • Të punojë sipas instruksioneve të kompanisë për montim dhe transport
 • Të raportojë mungesat e mjeteve dhe vlerësimet e klientëve

Kushtet:

 • Të ketë eksperiencë punë  në montim më së paku 1 vit
 • Të ketë fizik të duhur për ngarkim dhe montim
 • Mosha e duhur nga 28 vjec deri 38 vjec  

Aplikimi duhet të bëhet me CV dhe data e fundit për konkurs: 5 Janar 2021
Vini re: Intervistat do të zhvillohen që nga 29 Dhjetor dhe udhëzoheni të aplikoni para datës së fundit të konkursit.

Arkitekt/e dhe Graphic Designer - 1 (F/M)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të punojë sipas udhëzimeve e brand menaxherëve të kompanisë për grafika dhe postime në Social Media
 • Të pranoj projektet e klientëve për projekte të dizajn enterierit.
 • Në rast të kërkesave, të përfshihet në shitje me stafin e shitjes

Kushtet:

 • Të ketë përvojë pune të paktën 2 vjet vërtetuar me referenca;
 • Të njoh gjuhën angleze;
 • Të ketë njohuri për pune me Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, AutoCad Architecture, Pcon Planner;
 • Mosha e preferuar 25 - 35 vjeç

Data e fundit për aplikim për pozitën Arkitekt/Graphic Designer është 18 Janar 2021. Kandidatët udhëzohen të bashkangjesin edhe Portfolion e punimeve.

Për të aplikuar, dërgoni CV-në në këtë email: Info@prestigef.com

Shikime 1147
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC