SOS Fshatrat e Fëmijëve

Ftesë për Ofertë - Material shpenzues për zyre

	 	 

  FTESË PER OFERTË  

SOS Fshatrat e Fëmijëve fton të gjitha kompanitë e specializuara dhe të interesuara për:

Furnizim me:

Material shpenzues për zyre

Të interesuarit mund të marin listën e specifikimit cdo ditë pune në email adresën: procurement1@soskosova.org deri me datën: 29.01.2021

Dokumentet e nevojshme:

Oferta duhet të përmbajë: Certifikatën e NUI,

Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë 60 ditë nga data e mbylljes së Ftesës për

Ofertë

Cmimet duhen të kuotohen në euro pa TVSH

Kompania duhet t’i ketë të gjitha pajisjet dhe logjistikën po qe se është e nevojshme për ofrimin e artikujve deri në lokacionin tone. Ofertat e pakompletuara nuk do të shqyrtohen.

Ofertat duhen të jenë (1 në origjinale + 1 kopje) në pliko të mbyllur, të specifikuara për: “Oferta për Furnizim me Material shpenzues për zyre” dhe të dorëzohen në SOS-Fshatrat e Fëmijëve Rr. 1 Tetori p.n. Velani cdo ditë pune nga ora 09:00-12:00

Me rastin e nënshkrimit të kontratës ofertuesi I përzgjedhur duhet të paraqes prova se personi përgjegjës dhe pronari i biznesit nuk janë nën hetime për vepra penale, ose vërtetimin tatimor brenda afatit 2 muaj

Data e fundit për dorëzimin e ofertës së kompletuar është: 01.02.2021

Shikime 901
Kategoria
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC