Jungle

Trajnim për Video Editing

	 	 

Mësoni editimin e videove në mënyrë më të shpejtë dhe më të lirë nga komoditeti i shtëpisë tuaj. 

Kursi përfshin procesin e plotë post-production me një theks në prodhimin, dizajnin e tingullit dhe grafikën. Me këtë kurs të lehtë për tu ndjekur dhe argëtues, ju do të mësoni se si të editoni video. Kursi përfshin udhëzime hap pas hapi dhe seanca personale të konsultimit me profesionistë të editimit të videos.

Kjo është mënyra më e mirë për të zhvilluar aftësitë tuaja dhe për të mësuar se si të krijoni video tërheqëse shpejt. Me trajnimin tonë praktik, ju do të bëheni më krijues, të fitoni më shumë para DHE të punësoheni nga partnerët tanë.

Ky trajnim për editimin e videove është bileta juaj për të fituar para në internet me video.

Në fund të trajnimit ju do të keni mundësi të punësoheni nga partnerët tanë.

Data e fundit për regjistrim është 4 Janar.

Regjistrohuni në linkun e mëposhtëm:

https://forms.gle/YMUeMEnPbpRBiaE3A

Regjistrohu dhe ndjek ligjëratat Online.

Numri i orëve: 55

Orari:                Çdo të Hëne, Mërkurë dhe të Enjte 18:00-21:00

Çmimi:             300 € (-40%) = 180 €

Pagesa mund të bëhet deri në 3 këste.

20 vende të lira

Data e fundit për aplikim: 21 Janar

Në program do të mësoni:

  • Understand the Premiere Pro tools, timeline, and workspace
  • Perform basic edits, arranging clips and working in multiple layers
  • Perform advanced edits using the toolbox, masks and blending techniques
  • Applying and adjusting video/audio effects
  • Create custom graphics and texts
  • Making custom templates and using third party templates
  • Create custom animations and understand its mechanics
  • Mixing audio from speech, music and sound effects
  • Exporting a video with the proper settings
  • Market your video through Social Media
Shikime 1630
Kategoria Edukim
Skadon 3 ditë
Orari
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC