Albulena - Impex

Agjent/e i/e shitjes, Menaxher/e i/e shitjes - Brand Menaxher/e

	 	 

Albulena-Impex është një ndër Kompanitë me zgjerim më të shpejt të tregut dhe rritje të qarkullimit tregtar në mallrat e konsumit të përditshëm (FMCG).

Me rritjen e saj, na duhet edhe të zgjerojmë stafin dhe po kërkojmë:

 • Agjent/e i/e shitjes
 • Menaxher/e i/e shitjes - Brand Menaxher/e

 1. Agjent/e i/e shitjes

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:

 • Arritja e objektivave mujore të percaktuara,
 • Vizita te rregullta tek klientet sipas planit te vizites,
 • Prezentimi i produkteve te kompanise,
 • Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar,
 • Pergjegjes per zhvillimin e komunikimit me klientët dhe brenda ekipit,
 • Detyra te percaktuara nga mbikqyresi.
 • Të respektojë politikat dhe procedurat e kompanisë.

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KERKUAR

 • Minimum shkolla e mesme, përparësi pergatitja Universitare
 • Minimun 2 vite pervoje pune ne fushe te njejte,
 • Aftesi te shkelqyeshme te komunkimit ne te folur dhe ne te shkruar,
 • Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi,
 • Patente Shoferi - Kategoria B.

Aplikante/ët të cilët nuk permbushin kriteret e lartëcekura nuk do të konsiderohen!


2. Menaxher/e i/e shitjes - Brand Menaxher/e

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E POZITËS

 • Të përcjellë realizimin e planit të shitjes;
 • Të takoj klientë ekzistues si dhe ata potencialë,
 • Të kujdeset për mbarëvajtjen e të gjitha proceseve ditore të punës,
 • Të zbatoj politikat dhe procedurat e kompanisë;
 • Të propozoj ndryshime në procese, procedura dhe punë ditore për rritjen e shitjes dhe efikasitetit të punëtorëve;
 • Të zbatoj dhe përcjellë udhëzimet nga menaxhmenti, zyra qendrore,
 • Kryen edhe punë tjera të rëndësishme për kompaninë të parapara nga menaxhmenti;
 • Monitorimi i performancës së ekipit dhe motivimi për të arritur qëllimet

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E  KERKUAR

 • Pergaditje Universitare ne fushen e Ekonomise.
 • Minimun 2 vite pervoje pune ne fushe te njejte,
 • Aftesi te shkelqyeshme te komunkimit ne te folur dhe ne te shkruar,
 • Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi,
 • Patente Shoferi - Kategoria B.

Ju lutemi që të aplikoni duke dërguar CV tek emaili info@albulenaimpex.com dhe në subjekt të emailit cekeni pozitën të cilën aplikoni.

Shikime 3700
Kategoria Shitje
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC