EuroLab

Laborantë në lëminë e biokimisë, biologjisë dhe mikrobiologjisë (4)

	 	 

Laboratori “EuroLab” shpall konkurs për katër (4) laborantë në lëminë e biokimisë, biologjisë dhe mikrobiologjisë.

Kriteret për aplikim dhe të përzgjedhjes së kandidatëve:

  •  Bachelor të Biologjisë dhe lëmenjve të tjerë mjekësorë ose shkolla e mesme e mjekësisë;
  • Licenca përkatëse e punës e lëshuar nga organi kompetent;
  • Përvoja profesionale e punës është e dëshirueshme;
  • Përparësi kanë kandidatët me njohuri për diagnostikën molekulare;
  • Qasja profesionale ndaj pacientëve dhe institucionit.

Të interesuarit të dërgojnë CV-në, dëshminë e kualifikimit shkollor dhe licencën e punës në: info@eurolab-ks.com
Kandidatët që plotësojnë kushtet do të kontaktohen për intervistë.

Lokacioni: Prishtina International Airport "Adem Jashari" 10070 Vrellë / Lipjan, Republic of Kosova Old Terminal Building

Shikime 2189
Kategoria Bioteknologji
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC