Instituti KAF

Konkurs për Regjistrim

	 	 

IKAF

RISI me certifikime profesionale ndërkombëtare, për herë të parë në Kosovë dhe rajon.

IKAF e shpallë të hapur konkursin për regjistrim në të gjitha programet certifikuese për Afatin, Janar/ Shkurt 2021

Paguajë koston e trajnimit dhe përfito deri në 40% zbritje.

Oferta vlenë për të gjitha regjistrimet nga data 08 Dhjetor 2020 deri më datën 10 Janar 2021. Mundësia e pagesës edhe me këste për pjesën e mbetur.

Teknik, Kontabilist, Auditor i Jashtëm

Auditor

Vlerësues i Bizneseve (Grupi i hershëm)

Këshilltar Tatimor & Ekspert i Forenzikës (Grupi i hershëm)

Kontrollor, CFO (Grupi i hershëm)

IPSAS, Bookkeeper, Menaxhimi i Financave Publike (Grupi i hershëm)

CMA Certification

Format e studimit: 

Ne ju asistojmë gjatë gjithë procesit të aplikimit, ju informojmë për rezultatet e aplikimit dhe ju udhëzojmë për fillimin e trajnimeve për certifikimet profesionale. 

Partneriteti me CA – top organizatën gjermane për certifikim të kontrollorëve

“CA” është liderë në Gjermani dhe në vendet tjera gjermano-folesë (Austri, Zvicër, e më gjerë) në fushën e kontrollorëve. 

Përmes kësaj marrëveshje partneriteti, IKAF do të ofrojë kualifikime dhe certifikatë gjermane të kontrollorëve, e cila njihet në të gjitha vendet e Evropës. 

Si rrjedhojë, të gjithë studentët të certifikuar si kontrollorë në IKAF do të kenë mundësi që, automatikisht të jenë të gatshëm për tregun evropian, specifikisht në Gjermani, Austri e Zvicër. Lexo më shum

Partneriteti me ICBGlobal & AAT

Studentët që përfundojnë Certifikimet profesionale në IKAF, automatikisht u krijohet mundësia e aplikimit për anëtarësi në organizatat britanike ICBGlobal dhe AAT.

Anëtarësia në organizatat ICB dhe AAT nënkupton mundësi pune në të gjitha vendet evropiane e botërore ku organizatat veprojn.

KONTAKT: Cel: +383 (0) 44 118 346 I Tel: +383 (0) 38 220 608 Email: trajnim@ikaf.org I Web: www.ikaf.org I Adresa: Rr.Bedri Pejani Nr.1 – Prishtinë
Stafi ynë është në dispozicion për ju nga ora 08:30 deri 17:00, çdo ditë pune.

Shikime 3160
Kategoria Edukim
Skadon Skadon: SOT
Orari Intern
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC