StarLabs

Cloud Operations Engineer

	 	 

StarLabs eshte ne kerkim te 1 Senior Cloud Operations Engineer.

Puna do te jete per nje klient te ri ne te StarLabs qe eshte korporate e madhe e cila ekziston qe 160 vite dhe eshte prezente ne 17 lokacione ne treg global me mbi 2000 punetore.

StarLabs sot ka ekipe prej 80 personave dhe eshte ne rritje e siper. Projekti dhe puna eshte ne baza permanente sikurse edhe te gjitha profilet tjera ne StarLabs. 

Pergjegjesite:

 • Mesimi sa me i shpejte i teknologjive qe klienti i StarLabs kerkon
 • Te punoje orare te plote
 • Te kete aftesi te komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvillueseve
 • Te jete proaktiv dhe team player.

Aftesite:

 • EC2
 • Aurora RDS
 • VPC
 • Cloudfront
 • IAM
 • Docker
 • Kubernetes
 • Rancher
 • Terraform
 • ArgoCD
 • Istio
 • Prometheus
 • Grafana
 • Jaegger
 • ELK
 • VMware
 • RHEL/CentOS
 • Firewalls
 • VPN
 • Python

Cka ofron StarLabs

 • Mentorim dhe keshilla 
 • Ndihme nga i gjithe stafi per aftesim profesional
 • Mundesi ngritje ne karriere
 • Sigurim Shendetsor
 • Ambient profesional edhe super friendly
 • Game room
 • Social Clubs
 • Bonuse te ndryshme

Shikime 20875
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC